Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Paní Kubičková,

dal bych Vám karmu, kdybyste zároveň poukázala na velké ohrožení svobody i v ostatních evropských státech.

Takto jen píšete o ČR, jako by všude okolo bylo vše v pořádku. Např. běžní obyvytelé Německa a Francie by Vám mohli povídat!

P.S. Moje bývalá spolužačka z gymnázia, která žije v Německu už téměř 40 let, zvažuje návrat do ČR i se svým německým manželem a jejich potomky.

0 0
možnosti
Foto

Já se jí nedivím, když budou pobírat německý důchod, budou se tu mít jako v ráji.

0 0
možnosti
Foto

Je to smutné, ale máte pravdu. Oni by mnozí z nás, kdo jsme cinkali klíči, necinkali, kdyby věděli, do čeho jdou: že to znamená námahu, riziko a změnu. Konec shánění všeho po známostech, konec protekcí a konec iluze o nás jako o vyspělém kulturníjm národě.

Demokracie je ohrožena, protože moderní diktátoři mají k dispozici mocné zbraně, média, marketing a informace. Kam se na ně hrabe Goebbels.

3 1
možnosti
Foto

Demonstruje se i na Hlavním nádraží. Jako za neblahého socialismu podlehli demonstrující mediální masáži ČT, Seznamu, Slonkové a Kubíkovi a Michprdu...... a zmocnila se jich panika, že hnutí ANO ohrožuje náš blahobyt a nabyté svobody. Zapomněli na léta kauz, propojení politiky se zákulisní mafií a rozkrádání státní kasy všemožnými fígly a padesát milionů dotací na ČH, (nota bene vrácených) pokládají za sumu likvidující českou ekonomiku.

2 8
možnosti
JD

J37i39r34i 44D69v14o10r16a47k

12. 5. 2020 10:34

Vzdyt ale staci, kdyz kazda Strana predstavi dobry program s dobrym lidrem a muze prijit zmena. Doufam, ze nezpochybnujete demokraticke volby pouze proto, ze Vase Strana nevyhrala... Kdyz Volby jsou, tak se na chatu zkratka vyjede o par hodin pozdeji, ale zpochybnovat viteze, at je jakykoli, mi nepriada normalni.

2 0
možnosti
Foto

Především je to útok na samotný princip demokracie, o kterou má autorka jinde obavy. K popukání.;-D;-D;-D

1 6
možnosti
Foto

J51o78s86e74f 40B97á69r69t75a

12. 5. 2020 10:20

Píšete: Potom přišla 90. léta, která jsou známá jako zlatá éra tunelování. To opravdu chcete zpátky. Choďte mezi lidi, přesvědčujte, ale budou vám chybět argumenty. Na Čapí hnízdo a nárokové dotace vám nikdo nenaletí. A když jste tak vnímavá, zkuste poslouchat co říká opozice.

3 2
možnosti
Foto

Nerozumím, jak je poznámka myšlena. Článek je myšlen tak, že jsme od revoluce nešli ideální cestou, ale i přes chyby a problémy to vypadalo, že postupujeme dopředu. Zatímco poslední dobou je zřejmé, že se chystá návrat k totalitě. Ono to je plíživé už dlouho, současná krize to jen urychlila. Za normálních podmínek by si nikdo nemohl třeba dovolit jen tak uzavřít hranice, omezit svobodu pohybu a shromažďování.

6 0
možnosti
Foto

Zjevně jste zapomněla, co znamená "vláda jedné strany"....

5 7
možnosti
Foto

Zřejmě jste nepochopila smysl příspěvku. Bylo to možná napsáno složitě. Jednoduše je to myšleno tak, že pokud by se podařilo vytvořit koalici hnutí, které vede průzkumy, a strany, která mu nyní dělá tichou podporu, byla by to vzhledem k praktikám a složení obou subjektů prakticky vláda jedné strany. Nehledě na to, že dříve svržená strana má už teď například moc svojí podporou rozhodnout o důležitých věcech, takže nám svým způsobem už vládne. Opravdu jsem si nemyslela, že na něco takového někdy dojde.Rv

8 1
možnosti
ŠM

Tak už máme , co jsme chtěli..... co jsme si zvolili, to máme a každej trpí,podle toho,jak je bl.b.ej ....

0 0
možnosti
DS

Trefné, ale užijete si pořádnou masáž. Lidi nechtějí slyšet, že zase neletěli. Držte se.R^

12 0
možnosti
JK

J33a51n 67K21o65z72á46k

13. 5. 2020 23:33

V tom případě jsme naletěli každé straně, která vyhrála volby. Jenom vy, jste nikam neletěla. "Svobodné volby" bylo jedno z hlavních hesel v 89. Když vyhraje vaše strana, tak taky budu řvát, že se blížíme k totalitě? Nebudu, protože příště to vyhraje zase někdo, kdo přesvědčí více voličů. To strašení totalitou mi přijde dětinské jako ty bábovičky. Jestli ve výměně názorů vidíte masáž, tak to bude spíše z vaší strany.

0 0
možnosti
Foto

A to jste tehdy neměla strach z masové nezaměstnanosti a inflace. Případně z komunistického puče?

0 3
možnosti
PR

Za vlády jedné strany by jste ten článek strachy ani nenapsala. Co si představujete, že by bylo potřeba zakázat strany které se vám nelíbí? Jak to provést? Věřím že příští volby budou svobodné. Myslíte že snad půjdu volit tu stranu která slíbí zrušení svých konkurentů ? Dávat dohromady politiku a opatření proti pandemii je trochu hloupé.

9 3
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1439x
Mám vzdělání a praxi v mnoha oborech, zejména v průmyslu, vzdělávání, výzkumu, umělecké tvorbě, popularizační a publikační činnosti a marketingu. Hodně se také věnuji literárním aktivitám. Vedu literární skupinu SIG Literární tvorba, vydala jsem sbírky básní Cesta za duhou./Jestli víte to, co já/, Stroj času, Když nastává odliv nadějí, Démanty v nás,  Dopisy, Na dně vesmíru našeho myšlení, básně a prózu Úlomky duhy, povídky Osudová a novelu Muškám neutečeš. Dále jsem přispěla do různých sborníků, jako například Opouštění ze soutěže Literární Varnsdorf 2016 nebo Za okny tma z prvního ročníku soutěže, kterou pořádá naše skupina. Knihy také graficky a výtvarně upravuji. Pocházím z umělecké rodiny, přispěla jsem do rodinné umělecké knihy Katalog 100 let výtvarné tvorby jedné rodiny.

Někdy v uměleckých oborech soutěžím, (mám nějaké úspěchy v literární tvorbě), ale prezentuji i malbu a fotografii, buď ve výstavních síních nebo na Internetu, jako například v této galerii https://www.e-moc-e.cz/malba-2020/. Mám ještě mnoho dalších zájmů, mezi něž patří pozorování a komentování společnosti, což dělám na blogu. Dlouho jsem vedla, dnes už neaktivní, blog http://kubickova.bigbloger.lidovky.cz/.