Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jo, fotky moc pěkné, ale Janu Kratochvílovou moc nemusím, no možná jí nerozumím.

0 0
možnosti
ML

M15a15r78t75i93n 79L50a90c59o

6. 11. 2014 14:09

Jana je SKVELÁ! Bol som vlani na nejakom motozraze v Žitkovej na moravsko-slovenských hraniciach. Presný Hrubeš, nestarnúci Juračka, ktorý tam slávil nejaké narodeniny (65?), výborný mladý gitarista ... a hlavne Jana. Nové veci sú super, nemá to moc spoločné s "Copánkami". A bez problémov sa mi podpísala v bufete na lístok.R^

0 0
možnosti
JB

Je to pěknej poděs, ale zpěvačka skvělá.

0 0
možnosti
MC

Dvakrát jsem jí slyšela mluvit a podle mně je to osoba psychicky nemocná, která neumí stárnout. Spíš nemocné strašidlo, ale a to chci zdůraznit, které umí krásně zpívat. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvky. Já ji znám od 80. let. Vždycky byla jiná, proto ji nakonec soudruzi vyštvali - vytýkali jí, že není "úhledná", kazila jim jednotnou socialistickou scénu. V tvorbě hodně pokročila - píše písničky společně s Jiřím Hrubešem - je v tom určité poselství,  posun k  duchovním hodnotám. Ty kostýmy, všechno má nějaký smysl, není to snaha o extravaganci.

2 0
možnosti
LM

Paní Kubičková, mně osobně to připadá, že u Jany Kratochvílové nejde o snahu o nějakou extravaganci, ona prostě extravagantní je.

Už v 80. letech byla extragantní, když vystupovala s copánky a zpívala svým charakteristickým chraplákem. Pamatuji se, že ji jednou pustili do TKM (televizní klub mladých - diskusní pořad z 80. let - vysvětlivka pro ty mladší) a bylo to haló. Půlka lidí si ji zamilovala, pro půlku byla nepřijatelná.

1 0
možnosti
Foto

Je to skvělá zpěvačka.....R^

2 0
možnosti
KT

Vždycky jsem ji měla ráda. V stínu kapradiny... nezapomenutelné.

5 0
možnosti
VK

Jana Kratochvílová patřila vždy k mým oblíbeným. Patří dodnes.

2 0
možnosti
PF

Kdysi v mládí jsem znal a nebyla to žádná sláva.

Po spatření fotek v blogu ji rozhodně nebudu nikde vyhledávat. Děsí mne, jak velkého kašpara ze sebe musí někdo udělat, aby se vůbec o něm psalo.

Toto rozhodně není moje parketa.

5 3
možnosti
VK

Jasmínka ze sebe nemusí dělat kašpara. Ona o popularitu nestojí.

1 1
možnosti
JR

J96a36r71a 95R45a88n97k

5. 11. 2014 1:38

Neznala jsem, nasla jsem na youtube a posloucham:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1439x
Mám vzdělání a praxi v mnoha oborech, zejména v průmyslu, vzdělávání, výzkumu, umělecké tvorbě, popularizační a publikační činnosti a marketingu. Hodně se také věnuji literárním aktivitám. Vedu literární skupinu SIG Literární tvorba, vydala jsem sbírky básní Cesta za duhou./Jestli víte to, co já/, Stroj času, Když nastává odliv nadějí, Démanty v nás,  Dopisy, Na dně vesmíru našeho myšlení, básně a prózu Úlomky duhy, povídky Osudová a novelu Muškám neutečeš. Dále jsem přispěla do různých sborníků, jako například Opouštění ze soutěže Literární Varnsdorf 2016 nebo Za okny tma z prvního ročníku soutěže, kterou pořádá naše skupina. Knihy také graficky a výtvarně upravuji. Pocházím z umělecké rodiny, přispěla jsem do rodinné umělecké knihy Katalog 100 let výtvarné tvorby jedné rodiny.

Někdy v uměleckých oborech soutěžím, (mám nějaké úspěchy v literární tvorbě), ale prezentuji i malbu a fotografii, buď ve výstavních síních nebo na Internetu, jako například v této galerii https://www.e-moc-e.cz/malba-2020/. Mám ještě mnoho dalších zájmů, mezi něž patří pozorování a komentování společnosti, což dělám na blogu. Dlouho jsem vedla, dnes už neaktivní, blog http://kubickova.bigbloger.lidovky.cz/.