Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"dlouholetá fanynka Vašeho protikandidáta, (kterého považuji za jednoho z nejlepších politiků, jaké jsme po revoluci měli)" - mohla jste toto uvést hned na počátku svého článku - abych věděl, že to nemusím číst

0 1
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvky. Bohužel nemohu odpovídat na všechny. Těm, kteří rozumí, není třeba nic dodávat, pro ty, co trpí zemanofobií (jako protiklad k zemanofilii, což je slovo, které jsem se naučila teď v diskusi 8-o), bych doporučila si přečíst nějakou Zemanovu knihu.

4 0
možnosti

A kvůli takové banalitě píšete tak dlouhý článek? :-P

0 2
možnosti

Vzdyt on ale Karel mel pravdu s tim zduvodnenim ! To byste neverila, kolik lidi v mem okoli jej najednou zacalo nazyvat Rakusakem,Sudetakem,fasistou a revansistou. Bylo jich hodne hlavne mezi nevzdelanymi lidmi, takovymi temi starymi Blazkovymi.

3 3
možnosti

ten socialismus na vás zanechal nesmytelné stopy... ty řeči o tom, jak člověk narozený do bohatství nemůže porozumět "obyčejným lidem" - jak vystřižené z politického školení před r.89. A ten český "smrádek, ale teploučko" - pozor, jen aby nám sem nějací "cizáci", kteří mají zkušenost z života v demokratických zemích, nezačali zanášet "kosmopolitní" myšlenky... Rv

6 6
možnosti

Sice nevím co tím chcete říct, ale připojím taky pár smajlíků, aby bylo veselo

;-D;-D

0 1
možnosti

heh, to patřilo úúplně jinam...

0 0
možnosti

Děkuji z vynikající článek,mluvíte mě z duše.Je to,mimo jiné,i další možnost,podle některých reakcí,vidět z koho se fans Karla skládají.Že o té inteligenci a vzdělání to byla jen prázdná a podvodná fráze,je myslím vidět ze zklamaných reakcí den co den...R^ Karma!;-)

12 5
možnosti

No, však on nám to Milošek a jeho kámoši ukážou.... to budete koukat.

Bohužel se v tom vezeme s vámi i my ostatní, kdo měli na tohoto pána jiný názor, ale co teď už s tím naděláme....

1 3
možnosti

Vážená madam...jestli jste ty podpásovky Zemana  a jeho squadry neviděla a neslyšela, měla jste mít  brejle a naslouchátka.Projděte si to všecko v tisku ještě jednou a pokuste se být nestranná a k sobě upřímná, zapojte hlavinku.

Patrně jste měla těžký život  a já oceňuji Vaši houževnatost  a snahu ...ale...po přečtení toho obsáhlého odstavce o těžkostech studia atd....mně napadlo, kdy se dočtu, že jste studovala při svíčkách.....K .Gottwald by se nedivil.

12 12
možnosti

J71a34r42a 77R85a57n88k

3. 2. 2013 2:39

A ani to "houzevnate studovani" nepomohlo:-(

5 9
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1439x
Mám vzdělání a praxi v mnoha oborech, zejména v průmyslu, vzdělávání, výzkumu, umělecké tvorbě, popularizační a publikační činnosti a marketingu. Hodně se také věnuji literárním aktivitám. Vedu literární skupinu SIG Literární tvorba, vydala jsem sbírky básní Cesta za duhou./Jestli víte to, co já/, Stroj času, Když nastává odliv nadějí, Démanty v nás,  Dopisy, Na dně vesmíru našeho myšlení, básně a prózu Úlomky duhy, povídky Osudová a novelu Muškám neutečeš. Dále jsem přispěla do různých sborníků, jako například Opouštění ze soutěže Literární Varnsdorf 2016 nebo Za okny tma z prvního ročníku soutěže, kterou pořádá naše skupina. Knihy také graficky a výtvarně upravuji. Pocházím z umělecké rodiny, přispěla jsem do rodinné umělecké knihy Katalog 100 let výtvarné tvorby jedné rodiny.

Někdy v uměleckých oborech soutěžím, (mám nějaké úspěchy v literární tvorbě), ale prezentuji i malbu a fotografii, buď ve výstavních síních nebo na Internetu, jako například v této galerii https://www.e-moc-e.cz/malba-2020/. Mám ještě mnoho dalších zájmů, mezi něž patří pozorování a komentování společnosti, což dělám na blogu. Dlouho jsem vedla, dnes už neaktivní, blog http://kubickova.bigbloger.lidovky.cz/.